Kategóriák

Fizetés és szállítás

Fizetési módok

A megrendelt termékeket a rendeléstől számított 7 napon belül ki kell fizetni. A megadott határidőn belül ki nem fizetett megrendelések automatikusan törlődnek. Fizetési módjainkról az ÁFSZ, fülön tájékozódhat naprakészen.

Amennyiben a Felhasználónak kifizetetlen számlája van, úgy a webáruházunkba történő belépését korlátozzuk. A Felhasználó a számla kiegyenlítése után kérheti a korlátozás feloldását. (A még ki nem fizetett, és nem számlázott megrendelésekre ez a pont nem vonatkozik.)

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok, az “ÁFSZ” oldalon találhatóak.

Átvételi módok, átvételi díjak

Kiszállítás (utánvét kivételével) csak a megrendelt termék árának kiegyenlítése után lehetséges. A szállítási határidők a kifizetés időpontjától számítódnak.

Webáruházunk többféle kiszállítási módot biztosít vásárlóinak. A pontos szállítási költségekről az  ÁFSZ oldalon is, tájékozódhat.

A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

Szállítási határidő: az ellenérték beérkezését követően (amikor már a szállítási díj is rendezésre került) legkésőbb 3 munkanapon belül a szállításról intézkedünk.

A Szolgáltató – eltérő megállapodásának hiányában – a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a Fogyasztó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a Fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni. A Fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta vagy a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben – és nem máskor – kellett volna teljesíteni.

A rendelés során a “Megjegyzés” rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Az aktuális díjszabás az ÁFSZ oldalon található.
 

Személyes átvétel

Önt nem terheli semmilyen díj. Személyes átvétel,kizárólag az üzletben lehetséges. Cím: Böbe baba játék és ruházati üzlet

5126 Jászfényszaru, Szabadság tér 3.

Postán maradó ajánlott levélként:

Ebben az esetben, a vásárlónak kell bemennie a postára a levélért, a posta nem küld értesítőt.

Szállítási költség: 2019.06.18-tól

2000 g- ig, 990 Ft

Az összeg, a szállítási díjat, és a csomagolási költséget is tartalmazza.

Számla:

A Szolgáltató papíralapú számlát állít ki, amelyet az áruval együtt küld meg a vevő részére.

A csomagokat, DPD futárszolgálat szállítja ki,házhoz.

Szállítási költség: 2150 Ft

Az összeg a szállítási díjat, és a csomagolási költséget is tartalmazza.

Számla:

A szolgáltató papíralapú számlát állít ki,amely az áruval együtt küld meg a vevő részére.